Over Tring.nl

 

 

 

Totaaloplossing

Met Tring.nl kun je zakelijk bellen en gebeld worden over het internet. Dit is voordelig, gemakkelijk, en je belt altijd over één zuivere lijn.

Naast bellen over internet, oftewel Voice over IP (VoIP), kun je kiezen voor de integratie van mobiele en vaste telefonie, zodat je ook op andere plaatsen bereikbaar bent op je vaste nummer. Kortom: je kiest voor kwaliteit en ultiem gemak, maar óók voor persoonlijk contact. Tring.nl is namelijk dé VoIP-specialist voor het MKB in Amsterdam. De accountmanager of monteur komt persoonlijk bij jou en je bedrijf in Amsterdam langs.

Tring.nl biedt mobiele en vaste nummers, internet, en zakelijke telefonie gescheiden van privé: overzichtelijk in één abonnement.

De voordelen van de dienstverlening van Tring

  • Maatwerk: we komen persoonlijk langs om de beste optie te bespreken.
  • Persoonlijke service: Lijnen zijn heel kort, vragen worden direct opgepakt & snel opgelost
  • Gemak: Integratie van dienstverlening op het gebied van communicatie

Maatwerk: “Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.”

Tring.nl biedt maatwerk en service. Onze accountmanagers komen persoonlijk bij je langs en zorgen ervoor dat je diensten kiest die compleet bij jouw persoonlijke behoeften passen. Zo stellen wij ieder pakket zakelijke telefonie en/of zakelijk internet persoonlijk met je samen, zodat het werkelijk perfect aansluit bij je wensen. Ondertussen informeren wij je over alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld:
– Wil jij dat jouw medewerkers zakelijke telefoontjes op hun mobiele nummer binnenkrijgen? Dat kan!
– Wil je een sms versturen naar al je klanten met bijvoorbeeld een leuke aanbieding? Tring.nl maakt het mogelijk.

Persoonlijke service

Onze accountmanagers willen je goed van dienst zijn. Ze komen geregeld persoonlijk bij je langs om te achterhalen wat je behoeften en wensen zijn, ook als die veranderen! De accountmanager neemt je behoeften en wensen mee en stelt persoonlijk een passend telefonie- en/of internetpakket voor je samen.

Gemak

Tring.nl wil het haar klanten gemakkelijk maken. Je hoeft zelf geen verstand te hebben van de huidige technieken die internet en bellen razendsnel en eenvoudig maken. Wij achterhalen je wensen en geven je informatie over de mogelijkheden die je kunt kiezen. Wil je een aparte bedrijfsvoicemail, doorschakelmogelijkheden, conference call mogelijkheden, een automated voice respons systeem, bedrijfswifi of pinbetalingen via internet? Jij vraagt, wij ontzorgen je en regelen het!

REVIEWS

Klant: Expat Housing, geplaatst op 20-03-2015

“Mobiele en vaste telefonie én internet: bij Tring.nl zit het allemaal, vertrouwd onder één dak.”

Op telecommunicatiegebied zijn wij geen makkelijke klant. Prachtig als alles werkt, maar wanneer internet of telefonie eruit ligt, tonen we weinig begrip. Dan zijn we geïrriteerd en dat laten we ook weten. We zijn in die zin een veeleisende klant. Het is de verdienste van Tring.nl dat problemen zelden voorkomen. En áls ze voorkomen, worden ze snel en adequaat opgepakt. Zo is er sporadisch een internetstoring. Dat ligt meestal niet aan Tring.nl. We maken gebruik van het KPN kabelnetwerk. Een kracht van Tring.nl is dat ze op een zaterdag of zondag ook gewoon helpen. Wanneer de oorzaak bij KPN blijkt te liggen, wordt KPN ingeschakeld om het probleem op te lossen. Goede service, want zonder hen hadden we niet geweten waar het probleem überhaupt lag. Als Tring.nl de storing wél zelf op kan lossen, is dat normaal gesproken binnen een dag geregeld. Die adequaatheid merken wij constant bij Tring.nl.

Klant: Westergasterras, geplaatst op 05-03-2015

“Tring.nl biedt ons met VoIP-telefonie veel meer mogelijkheden dan het ouderwetse analoge bellen.”

Wij maakten tot enkele jaren geleden gebruik van een traditionele leverancier voor onze vaste telefonie, totdat we een telefoonnummer wilden toevoegen. Hier moest een nieuw abonnement voor worden aangevraagd en afgesloten. Dit is duur en niet flexibel. Tring.nl liet ons zien dat we eenvoudig onze vaste nummers aan onze mobiele nummers kunnen koppelen en dat je via het internet telefoonnummers kunt toevoegen en verwijderen, zonder extra factuur. Die nummers zijn direct beschikbaar en dat is erg handig. Geen gedoe met contracten of opzegbrieven, laat staan extra kosten. De andere mogelijkheden bij Tring.nl zijn legio: voicemail, conference call, automated voice response, scheiden van bedrijfskosten en privé bellen op hetzelfde mobiele toestel…Internetbellen is gewoon veel slimmer dan het ouderwetse bellen. Dáárom zijn we overgestapt. En ik weet zeker dat we daar in de toekomst nog veel meer van gaan profiteren.

Klant: Fier advocaten, geplaatst op 05-03-2015

“Dankzij Tring.nl bellen we nu betrouwbaarder, flexibeler én goedkoper.”

Wij waren altijd tevreden over onze telefoonleverancier. Totdat ons kantoor verhuisde: toen kwamen de beperkingen van de verouderde techniek aan het licht. Onze telefooncentrale lag er om de haverklap uit, onze leverancier moest allerlei kostbare kunstgrepen uithalen, en toen nóg lag de telefooncentrale er regelmatig uit. Zodra we met teveel mensen tegelijkertijd belden, ging het mis. Dat kun je gewoon niet hebben. Bovendien werd de telefoonrekening ook steeds hoger. Bij Tring.nl gaat het allemaal veel eenvoudiger. Hoe? Met VoIP, bellen via internet. Op ons nieuwe adres lag een glasvezelnetwerk, dus besloten wij gebruik te maken van de nieuwe techniek. Het was een hele verademing. We kunnen nu onbezorgd bellen zonder dat de verbinding wegvalt. Die betrouwbaarheid zou vanzelfsprekend moeten zijn en dat is het nu ook weer. We hebben nu bijna geen belkosten meer, maar een vast tarief op abonnementsbasis. Niet alleen goedkoper dus, maar ook heel veel flexibiliteit.

★★★★★★★★★★8 van 10 op basis van 3 beoordelingen bij Feedback Company
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Hot Pink MediaTop service! Wij zijn zeer tevreden. ★★★★★★★★★★AnoniemMijn ervaring met Tring gaat al weer wat jaartjes terug; dit was voor de MTTM in zicht was. Mijn feedback gaat dan ook specifiek over mijn samenwerking met Sven en Faruk. Mijn ervaring met beide heren is zeer positief! Het zijn hardwerkende mannen, die ondanks de drukte je probleem oplossen. Hieronder wordt gevraagd of ik dit bedrijf zou aanbevelen; ik wil graag duidelijk maken dat ik het hier over TRING heb!